Doneren?
Ontwerp en realisatie: HETWORKS

Links

Reperio tours
Reperio Tours is een reisorganisatie gespecialiseerd in actieve en creatieve reizen naar onbekende gebieden.
Omringd door ongerepte natuur, rust en ruimte krijgt u voldoende energie om mee naar huis te nemen. Nieuwe ervaringen en contacten tijdens de tochten, leiden tot inspiratie en creativiteit.

Stichting Make Sense
Make Sense! biedt hulp aan mensen daar waar dat nodig is en waar we ons met hart en ziel voor kunnen inzetten. Want juist dát maakt dat wij erg gemotiveerd zijn.
De stichting helpt mensen op weg, verrast hen en helpt hen bij wederopbouw. Dit gebeurt op basis van respect voor elkaar en vanuit de overtuiging dat niet iedereen gelijke kansen krijgt in het leven. Daarbij zetten we in op een inspirerende samenwerking voor zowel de vrijwilligers als de deelnemers aan de projecten.

Stichting Mirre
Sinds 2000 komen Leusdense jongeren, van gereformeerde kerk de Koningshof, in Bosnië-Herzegovina in actie om diverse woningbouwprojecten uit te voeren. Elke zomer heeft Hulpactie Doboj, waaraan zestien Leusdense jongeren meedoen, een aantal bouwprojecten uitgekozen die wij graag willen realiseren. Daarnaast delen wij kleding- en voedselpakketten uit en geven speelgoed weg.

Sponsorfietstocht Nederland Bosnië
In 2007 zijn Dick Noordhof en Chris van Hoffen opnieuw op de fiets naar Doboj gereden. De tocht was live te volgen via hun website, waar nu nog de route is terug te vinden. U kunt de route via Google Earth zelfs nog eens met hen meerijden.

Contactgegevens

Stichting Hulpaktie Doboj
Adres:
Doornboomspark 21,
3925 KL Scherpenzeel.

E-mail: doboj@doboj.nl
Telefoon: 06 2053 9017

IBAN: NL53 RABO 0395 1014 41